| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
"KAYACIK VE BİRGİ BELGESELLERİ" TANITILDI
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi Basri Koçyiğit Kültür Merkezi'nde, ÇEKÜL Vakfı ve Eğitim Fakültesi işbirliğiyle hazırlanan "Kayacık ve Birgi belgeselleri" sunuldu.
Sunum öncesi bir konuşma yapan öğretim görevlisi Serdar Vardar, belgesellerin Küçük Menderes Havzası'nda ve Gördes'e bağlı Kayacık kasabasında yapılan çalışmalar sonucu ortaya çıktığı ifade etti. Projelerin öğrenciler için örnek birer çalışma olduğunu da söyleyen Vardar, her iki projeyi de başlangıç aşamasından itibaren özetleyerek, öğrencilerin bu çalışmalarla kendilerini geliştirme fırsatı yakaladığını ve ortaya çıkan ürünlerin tamamen emekle elde edildiğini belirtti. Vardar, ayrıca bu tip katkıların fakültenin tanıtımına ve kurumsal kimliğine de oldukça fazla katkı sağladığı sözlerine ekledi.

Sunum, Fakülte öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından izlendi. Gösterim sonrasında katılımcılardan gelen sorular Kayacık Belediye Başkanı Ramazan Koyunlu, Gördes Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Hasan Türkel ve proje yürütücüsü öğretim görevlisi Serdar Vardar tarafından cevaplandırıldı.

Yerel kalkınmanın sorunları ve yapılan çalışmaların nitelikleri üzerine devam eden sunum sonrası, konuşmalarda koruma ve yaşatma kültürünün önemine dikkat çekildi.

Kategori : Eğitim
Tarih : 5/22/2013 21:03
Hit : 2678




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 85

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I