| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
DEMİRCİ'DE MEZUNİYET ŞENLİKLERİ BAŞLADI
DEMİRCİ'DE MEZUNİYET ŞENLİKLERİ BAŞLADI
Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi ve Demirci Meslek Yüksek Okulu'nun geleneksel olarak düzenlediği ve 5 gün sürecek olan mezuniyet şenlikleri, stantların açılışları ile start aldı.
Demirci Eğitim Fakültesi önünde yapılan açılışa Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu, Belediye Başkanı İhsan Temel, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Bakaç, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Taşlı, kurum amirleri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Cumhuriyet İlkokulu tarafından halk oyunları ekibi, ilçenin yöresel oyunlarını oynadı. Stantların açılış kurdelesini Kaymakam Sezgin, Belediye Başkanı Temel, Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bakaç, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Taşlı birlikte kesti.

Açılıştan sonra Kaymakam Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı İhsan Temel, diğer protokol üyeleri ile birlikte açılan stantları gezdi. Mezuniyet şenlikleri kapsamında 5 gün açık olacak olan stantlarda Demircili bayanların el işleri, yöresel el sanatları, ilçe esnafı ve sanayicilerin ürünleri de yerini aldı.

Kategori : Eğitim
Tarih : 6/4/2013 12:59
Hit : 3188




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 240

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I