| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
YARIŞMANIN BİRİNCİSİ ÖĞRENCİYE UMRE HEDİYESİ
YARIŞMANIN BİRİNCİSİ ÖĞRENCİYE UMRE HEDİYESİ
Gördes ilçesinde, Eğitim ve Kültür Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle liseler arasında düzenlenen "Efendimiz" isimli kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler törenle ödüllendirildi.
Törene Kaymakamı T. Hakan Bilgin, Belediye Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tufan Çelik, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 354 öğrencinin katıldığı yarışmada birinci olan Gördes Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Merve Avcı'ya, umre hediye edildi.

Ödül töreninde konuşan Kaymakam Bilgin, genç neslin mana çıtasını yükseltmek için bu programı düzenleyen Eğitim ve Kültür Derneği yöneticilerine teşekkür etti. Kaymakam Bilgin, iyiliklerin nesilden nesile bu tür faaliyetlerle taşınabileceğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çelik de, organizasyonu düzenleyenlere ve dernek yöneticilerine plaket verdi.

Dernek Başkanı Hacı Coşkun ise, şunları söyledi: "Bugün içinde yaşadığımız dünyada, bütün hastalıklara yazılabilecek en iyi reçete Peygamber Efendimiz (SAV)'dir. Son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylar, O'nun getirdiği düsturlara ne kadar çok muhtaç olduğumuzu ispatlamıştır. Milletin devamı için neslimize, imanın devamı için nefsimize sahip çıkmalıyız. Bugün ülkemizin içindeki hastalıklara, O'nun hadis eczasından bir örnek vermek istiyorum: 'Tevazu yüceltir, kibir düşürür, gurur aldatır, haset bitirir.' Hadisleri hayatımızda uygularsak, sıkıntıların çözüleceğine inanıyoruz."

Kategori : Eğitim
Tarih : 6/10/2013 19:48
Hit : 2981




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 45

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I