| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
Şehidin Ailesine Şahadet Belgesi Verildi
Şehidin Ailesine Şahadet Belgesi Verildi
Hakkari'nin Oğul bölgesinde teröristlerce yola döşenen EYP'nin patlaması sonucu şehit olan Manisalı İstihkam Uzman Çavuş Hikmet Güler'in ailesine, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca tanzim edilen Şehadet Belgesi takdim edildi.
Şehidin baba ocağı olan Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Yumuklar köyünde düzenlenen törene Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Şehit Gazi İşlem Subayı Piyade Albay Volkan Akay, Demirci İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bayram Tahanoğlu ve Demirci Askerlik Şube Başkanı Per. Kıdemli Başçavuş Muharrem Dede katıldı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca tanzim edilen Şehadet Belgesi, şehit İstihkam Uzman Çavuş Hikmet Güler'in babası Muhammer Güler'e Kaymakam Sezgin tarafından, eşi Dilek Güler'e ise Piyade Albay Akay tarafından takdim edildi.

Kaymakam Sezgin, "İstihdam Uzman Çavuş Hikmet Güler, zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin asil bir ferdi olarak vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Göstermiş olduğu yiğitlik ve cesaretle Türk milletinin varlığının, birlik ve beraberliğin ve vatan sevgisinin ölümsüz sembolü olarak hatırası sonsuza kadar kalbimizde yaşayacaktır" dedi.
Kategori : Güncel
Tarih : 12/20/2012 11:36
Hit : 4032




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 49

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.03 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I