| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SARUHANLI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI
SARUHANLI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILDI
Saruhanlı İlçesinde, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik ve tekvando dallarında 500 öğrencinin eğitim göreceği yaz spor okulu açıldı.
Belediyeye ait Sosyal tesislerdeki halı sahada düzenlenen açılışa Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Çımat, Belediyespor yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

İki ay sürecek olan yaz spor okulunun açılışı öncesi, öğrencilere formaları dağıtıldı ve günlük olarak yiyecekleri yemek listesi verildi. Öğrenciler daha sonra açılış ve toplu fotoğraf çekimi için halı sahada toplandı.

Belediye Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada belediye olarak yaptıkları her işi, çocukları ve gençleri düşünerek yaptıklarını, bu bakımdan ilçeye parklar, yüzme havuzları ve spor sahaları kazandırdıklarını kaydetti.

Başkan Yaralı şöyle konuştu: "Bu yıl kurs sayımızı daha da artırdık. Çocuklarımız burada sadece sporu değil, ahlak, kültür, disiplin ve toplumla iç içe yaşamayı da öğrenecek. Bunun yanı sıra çocuklarımızın beslenmelerine de önem veriyoruz. Kendilerine yaz ayı boyunca tüketecekleri yemeklerin listesini verdik. Sağlıklı, sportmen ve kültürlü gençler yetiştireceğiz."

Kulüp Başkanı Recep Çımat ise şunları söyledi: "Gün geçtikçe büyüyoruz, büyük bir aileyiz. Bu işe futbol ile başladık, bu yıl kurs sayımızı çoğalttık. Bütün spor dallarını destekliyoruz. Spor bir eğitimdir, iyi bir ahlak edineceğiz. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor"

Kategori : Spor
Tarih : 7/4/2013 22:52
Hit : 2901




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 727

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I