| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK PARTİ SARIGÖL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
AK PARTİ SARIGÖL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerin belediye başkan aday adayları netleşmeye başladı. Eski Anavatan Partisi Sarıgöl İlçe Başkanı Sadettin Öztürk AK Parti'den Sarıgöl belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
Sarıgöl'ün kısır siyasi çekişmeler içinde kaybolduğunu ifade eden Öztürk; "Siyasete ve hizmete farklı bir bakışı açısı getirmek için bu göreve talip olduğuna dikkat çekti."

Sadettin Öztürk, Sarıgöl Siyasetinde taze kana ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Şuan ki yönetimdeki siyasi iradenin Sarıgöl'ün sorunlarına çare üretmekten uzak olduğunu ifade eden Öztürk, "Sarıgöl için yeni bir soluk, yeni bir çare olmak için belediye başkanlığına aday adayı oldum" dedi.

AK Parti'nin Sarıgöl'ün birikmiş sorunlarına çözüm olabilecek tek parti olduğuna dikkat çeken Sadettin Öztürk, "AK Parti, parti içi demokrasinin en çok işlediği siyasi yapılardan biridir. Ben AK Parti bünyesinde bu güzel ilçeye ve insanlarımıza hizmet etmek istiyorum. Yapılacak öncesim ya da temayül yoklamasına hazırım. Bu bir hizmet yarışıdır. Benimle birlikte başka arkadaşlarımda bu ulvi göreve talip olabilirler. Süreç sonunda partili arkadaşlarımın görüşü benim yönümde olursa üreteceğim hizmetlerle onların yüzünü asla kara çıkarmayacağım. Eğer tersi bir sonuç çıkarsa Sarıgöl için, partim için bir nefer gibi çalışmaya devam edeceğim. Sarıgöl'e büyük atılımlar gerçekleştirmek için ben hazırım" diye konuştu.

Kategori : Siyaset
Tarih : 7/21/2013 06:59
Hit : 6273




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 1

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.04 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I