| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA 65 ADAY ADAYI
AK PARTİ'DEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA 65 ADAY ADAYI
Manisa'da AK Parti Teşkilatında 3 aday adayı büyükşehire 62'si ise ilçe belediye başkanları için aday adaylığı başvurusu yaparken, AK Parti Manisa İl Başkanlığı kasasına toplamda 100 bin 500 lira para girdi.
AK Parti'de 1 Kasım itibariyle aday adaylık başvuruları sona erdi. Manisa AK Parti'den toplam 65 isim belediye başkan adayı olmak için müracaat etti. AK Partide büyükşehir Belediye Başkanlığına Manisa Eski Milletvekili Mehmet Çerçi, İnşaat Mühendisi Orkun Şıktaşlı ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan talip oldu.

Manisa Merkezde kurulan Yunus Emre ilçesi Belediye Başkanlığı için ise Dursun Ali yıldız, Mustafa Uyumaz, il Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz. Berk Mersinli ve Abdullah Ata başvuru yaptı.

Merkezde kurulan ikinci ilçe Şehzadeler Belediye Başkanlığına da İsmail Taşkıran, Ömer Faruk Çelik, Sait Han Bakşi ve Zülfikar Gürcan aday adaylıklarını koydu.

AK Parti'de siyaset yapmak isteyenlerin arttığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, 9 Kasımda AK Parti Teşkilatının temayül yoklamasına gideceğini bildirdi. 2 bin 807 kişinin oy kullanacağını açıklayan Baybatur, aday belirleme yönteminin de kamuoyu yoklamaları ve temayül yoklamaları olacağını söyledi.

AK Parti Manisa Teşkilatında belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan tek kadın ise Manisa il Genel Meclis Üyesi Güzide İçenkasap oldu. İçenkasap, Turgutlu ilçesinde 2 erkek aday adayına karşı başkanlık için yarışacak. AK Parti de aday adayı bolluğunun en çok olduğu ilçe ise Alaşehir oldu. Alaşehir Belediye Başkanlığına aday olmak için 7 isim yarışacak.

Ayrıca AK Parti'de Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylarından 7 bin 500 lira başvuru ücreti alınırken 10 ilçe Belediye Başkanlığı için bin 500 lira olan başvuru ücreti, 7 ilçe Belediye Başkanlığı adaylığı için 750 lira olarak belirlendi. AK Parti'nin kasasına ise aday adaylarından toplamda 100 bin 500 lira para girdi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 11/7/2013 12:50
Hit : 1055




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 35

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I