| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
BAŞKAN ERGÜN'DEN GÖRDESLİ ÇOCUKLARA ARMAĞAN
BAŞKAN ERGÜN'DEN GÖRDESLİ ÇOCUKLARA ARMAĞAN
Manisa'da MHP Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre, Manisa Belediyesi tarafından Gördes'te yapılan çocuk oyun parklarını inceledi.
Manisa Belediyesi, büyükşehir yasasının onaylanmasının ardından ilçe ve belde, köy ayrımı yapmadan desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Belediyesi tarafından Gördes'te yapılan çocuk oyun parklarını MHP Gördes Belediye Başkan Adayı İbrahim Emre yerinde inceledi.

Çocuk oyun parkında oynayan çocuklar tarafından ilgiyle karşılanan Emre, "Manisa Belediyesi, kent merkezinde gerçekleştirdiği hizmetlerini büyükşehir yasasının onaylanmasıyla birlikte tüm il sınırına genişletti. Bu kapsamda yaklaşık 110 km uzaklıktaki Gördes ilçemize çocuk oyun parkları yaparak, buradaki çocuklarımızın da yüzünü güldürdü. Halkımız hizmetlerden çok memnun. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'den Allah razı olsun? diye konuştu. İhtiyaç duyulan her noktaya destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, ?Büyükşehir yasasının onaylanmasıyla birlikte kent merkezinde sürdürdüğümüz hizmetleri tüm il sınırımıza genişlettik. Mevcut bütçemizle, imkânlar dâhilinde ihtiyaç duyulan her noktada ilçe belde ve köylerimize destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Gördes ilçemizde yaşayan çocuklarımızın, vakit geçirebilecekleri oyun parkları yaptık. Gördesli vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

GÖRDES'TEN MANİSA BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Manisa Belediyesi'nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Gördesli vatandaşlar, "Yıllarca Manisa'ya uzak olmamız nedeniyle hizmetten de uzak kalmıştık. Allah razı olsun Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, çocuklarımızın rahatça koşup oynayabilecekleri bir alan kazandırdı" diye konuştu.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 11/7/2013 14:17
Hit : 3339




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 67

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I