| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'DAN İLK MAÇTA FARKLI GALİBİYET
YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'DAN İLK MAÇTA FARKLI GALİBİYET
Yunusemre Belediyespor, 1. Amatör Lig'in ilk haftasında karşılaştığı Akgün Spor'u 5-0 mağlup ederek sezona iddialı başladı.
Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada rakibini rahat geçen mavi-beyazlı ekip, ilk maçında taraftarına farklı galibiyet sevinci yaşattı. Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan Sedat Öngider'in öğrencileri her iki yarıda da oynadığı futbol ile göz kamaştırırdı. Karşılaşmadaki goller ise Mesut (2), Zafer, Furkan ve Ethem'den geldi.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya, takımı tebrik ederek, "İlk maçımızda aldığımız galibiyetle ligdeki iddiamızı göstermiş olduk. Bundan sonraki maçlarda da Yunusemre Belediyespor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çok çalışacağız ve kısa sürede en iyi yerlerde olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Teknik Direktörümüz Sedat Öngider ile oyuncular iyi bir ekip oldular. Bu ekip ile ligdeki hedefimiz şampiyonluktur" diye konuştu.

Maça çok iyi başladıklarını vurgulayan Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Arif Alkan, "Her iki yarıda da iyi bir mücadele örneği göstererek rakibi farklı yendik. Amacımız çok çalışarak hızla bir üst lige çıkmaktır. Oyuncularımızı ve hocamızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Ligdeki ilk maçta farklı bir galibiyetle iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Teknik Direktör Sedat Öngider ise "Oyuncularım her iki yarıda da iyi bir futbol oynadılar. Antrenmanlardaki çok çalışmamızın verimini almış olduk. Bundan sonraki maçlarda da aynı mücadeleyi ortaya koymak istiyoruz" dedi.





Kategori : Spor
Tarih : 10/28/2014 21:13
Hit : 1698




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 24

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I