| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
"ACIMIZ BÜYÜK"
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl'de kanalizasyon çalışması sırasında yaşanan göçük sonucu hayatını kaybeden Ali Sabuncu adlı işçimiz için taziye mesajı yayınladı.
Sarıgöl ilçesine bağlı Ahmetağa Mahallesi'nde kanalizasyon hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçük sonucu yaşama veda eden 38 yaşındaki Ali Sabuncu, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni yasa boğdu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, yayınladığı taziye mesajıyla hayata veda eden işçimize Allah?tan rahmet diledi. 

Yaşanan olayın kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Başkan Ergün, "Bugün öğle sıralarında meydana gelen elim kaza sonucu, bir işçimiz hayatını kaybederken, bir işçimiz de yaralanmıştır. Çalışma sırasında meydana gelen göçüğün altında kalan işçilerimizden Ali Sabuncu'nun hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. İşçi kardeşimizin vefatı, başta şahsım olmak üzere, hepimizi derinden yaralamıştır. Manisa Büyükşehir Belediyesi ailesinden bir ferdimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü hissediyoruz. Bu duygularla hayatını kaybeden kardeşimiz Ali Sabuncu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.

Kategori : Güncel
Tarih : 2/20/2015 15:14
Hit : 2584




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 183

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I