| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ERYILMAZ COŞTU Bİ KERE
ERYILMAZ COŞTU Bİ KERE
Son yapılan anketlerden haberi olmayan Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Milliyetçi Hareketi iktidar yapacaklarını söyledi.
MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz seçim çalışmaları kapsamında Alaşehir Ülkü Ocakları, Ülkücü İşçiler Derneği ve Alaşehir MHP İlçe başkanlığını ziyaret etti. İlçe ziyaretlerine devam eden Hasan Eryılmaz, gittiği her her yerde coşku ile karşılanıyor. Alaşehir Ülkü Ocakları'nda gençlerle bir araya gelen Eryılmaz, daha sonra Ülkücü İşçiler Derneği?nde işçilerle buluştu. İşçilerin sorunlarını dinleyen MHPli Eryılmaz, bu noktada kendisine şans verildiği takdirde işçinin sesi olacağını ifade etti.
"HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK"
Hasan Eryılmaz, son olarak Alaşehir MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Hüseyin Somun ve yönetimi tarafından karşılanan Eryılmaz'a ilgi yoğun oldu. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Hüseyin Somun, Eryılmaz'a başarılar diledi. Diğer ilçeler gibi Alaşehir'e de yabancı olmadığını belirten Eryılmaz, "Teşkilatlarımızın her biri bizim için değerlidir. Önümüzde bir genel seçim olacak. Biz de milletimize hizmet noktasında böyle bir yola çıktık. Burada her bir aday adayı arkadaşımız Milliyetçi Hareketi Manisa'da birinci parti, sonrasında ise iktidar yapmak için çalışacaktır. Bu seçimlerde genciyle yaşlısıyla küskünlükleri bir kenara bırakıp gece gündüz demeden çalışıp Milliyetçi Hareketi iktidar yapmalıyız" dedi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 2/24/2015 17:59
Hit : 2292




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 1

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.03 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I