| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ÇİPİLOĞLU: İÇİNİZDEN BİRİYİM
ÇİPİLOĞLU: İÇİNİZDEN BİRİYİM
AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr. Ali Çipiloğlu Gördes İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Doç.Dr.Ali Çipiloğlu, AK Parti Gördes İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Çipiloğlu?na AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Çipiloğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Dikmen ve AK Parti Şehzadeler Yönetim Kurulu Üyesi Murat Balta eşlik etti.

"ÇATIŞMADAN YANA DEĞİL UZLAŞMADAN YANAYIZ"

29 Şubat 2015 tarihinde yapılacak temayül öncesi son ziyaretini AK Parti Gördes İlçe Teşkilatına yapan ve burada kendisini tanıtan Çipiloğlu şöyle konuştu; "Bu şehirde doğmuş, bu şehrin sokaklarında büyümüş, bu şehrin havasını teneffüs etmiş, maddi ve manevi kimliğini bu şehirde bulmuş, bu şehre karşı sorumluluğu olduğunu düşünen ve içinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak, sizleri ziyaret etmeye ve kendimi tanıtmaya geldim. Bildiğiniz gibi Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en önemli dönemeçlerinin birinden geçiyor. 7 Haziran 2015 milletvekili seçimleri sonucunda oluşacak meclis, belki de Türkiye'nin gelecek yüzyılını etkileyecek; yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi önemli konuların görüşülüp karara bağlanacağı adeta bir kurucu meclis olacaktır.  Yeni meclis bu bilince sahip kişilerden oluşmalıdır. Yeni Türkiye'nin çatışarak değil, uzlaşarak kurulacağına inanıyorum. Artık politik siyaset sonlandırılmalı diplomatik siyaset başlatılmalıdır. İşte bu uzlaşmayı gerçekleştirmede üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek için huzurunuzdayım."

"YENİ TÜRKİYE GÖSTERİŞSİZ İNSANLARIN ESERİ OLACAK"

Çipiloğlu konuşmasının devamında ise "Yeni Türkiye'nin yaşama zevki yerine yaşatma sevdasına gönül veren; sabırlı, azimli, gayretli lakin gösterişsiz insanların eseri olacağını düşünüyorum. Yeni Türkiye; kişisel,  toplumsal ve siyasi hayatta iyiliği, güzelliği, doğruluğu hâkim kılarak yayma; kötülüğü, çirkinliği, riyakârlığı azaltarak etkisizleştirmek suretiyle hayat bulabilir. Bunu gerçekleştirmenin zorluklarının da farkındayım. Yeni Türkiye; gençliği ve aile yapısını koruyup birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek sürdürülebilir. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece bu aziz millet, kendisine kurulan bütün tuzakları bozarak, önüne koyduğu her hedefe ulaşmıştır. Yangın yerine dönen yakın coğrafyamızın kurtuluşu da bizim elimizle olacaktır. Bu anlamda devletimizin gücüne güvenim tamdır.  Yeni Türkiye; güçlü, itibarlı, bölgesinde ve dünyada söz sahibi olacak; ekonomisine, milli iradesine, aktif ve barışçı politikasına, huzuruna, hiçbir karanlık elin dokunmasına göz yummayacaktır. Böylesine güçlü bir Türkiye'nin varlığına katkı sağlamak şevkiyle bu yola çıktım." ifadelerini kullandı.  

"ÜLKEMİZİN BİRLİĞİNİN SİMGESİ OLMAK İSTİYORUM"

Şehzadeler Şehri Manisa'nın sembolünün Lale olduğunu dile getiren Çipiloğlu konuşmasını şöyle tamamladı; "Bildiğiniz gibi Şehzadeler Şehri Manisa'mızın sembolü laledir. Lale tevhidi, birliği, beraberliği ve geçmişi geleceğe taşımayı simgeler. Ben de bir akademisyen olarak, içinizden bir evladınız, bir kardeşiniz olarak ülkemizin birliğinin simgesi olmak istiyorum. Bu topraklarda bizi var eden değerleri geleceğe taşıma arzusundayım. 17 ilçesiyle Manisa?ya hizmet etmek, bu şehre olan borcumuzu ödemek, gelecek nesillere daha huzurlu, yaşanabilir, müreffeh bir Manisa teslim etmek üzere huzurunuzdayım. Çıktığımız bu zor ve meşakkatli yolda önce dualarınızı sonra desteklerinizi bekliyor, hepinize ayrı ayrı sevgi sevgi ve saygılarımı sunuyor muhabbetle selamlıyorum."

İNCİ VE AKYOL ÇİPİLOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Çipiloğlunun konuşmasından sonra söz alan İlçe Başkanı Mehmet İnci ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Teşkilatına yaptığı ziyaretinden dolayı Çipiloğlu?na teşekkür ederek, her şeyin hakkında hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundular ve Milletvekili aday adaylığı için çıktığı yolda başarılar dilediler.



Kategori : Siyaset
Tarih : 2/27/2015 11:34
Hit : 2956




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 12

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I