| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
AK KADINLAR'DAN BAŞKAN ÇELİK'E ZİYARET
AK KADINLAR'DAN BAŞKAN ÇELİK'E ZİYARET
Geçtiğimiz ay yapılan kongreyle AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığına yeni seçilen Fisun Kumbaracı ve yönetimi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine yeni seçilen Fisun Kumbaracı protokol ziyaretleri kapsamında Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. 7 Haziranda yapılacak olan seçimlerin son derece önemli olduğunu ifade eden Kumbaracı, Başkan Çelik ile ortak çalışma içinde olacaklarını söyledi. 

"Kadına Şiddeti Lanetliyoruz"

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Kadınlar bizim için son derece önemli. Şehzadeler Belediyesi olarak ta kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Kadına yönelik şiddeti her platformda lanetliyoruz. Hepimizin bildiği gibi, geçtiğimiz günlerde yaşanan menfur bir hadisede gencecik Özgecan kızımız, kardeşimiz hunharca katledilmiştir. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak Şubat ayı meclisimizde almış olduğumuz kararla Aşağıçobanisa mahallemizde yapacağımız bir parka Özgecan Aslan kızımızın adını vererek onun adını ölümsüzleştirmek istedik ki toplumumuzda bir bilinç ve duyarlılık oluşsun diye.  Acı sadece Özgecan'ımızın ailesinin acısı değil tüm Türkiye'nin acısıdır. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Toplumun bilinçlendirilmesi ve bu konuda bir duyarlılık oluşması bağlamında da Belediye olarak üzerimize ne düşüyorsa bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada yapmaya hazırız" dedi. 

"Kadınlarımıza Pozitif Ayrımcılık Yapacağız"

Şehzadeler Belediyesi olarak Kadınlara her platformda pozitif ayrımcılık yapacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yapmak amacıyla Haydi Kadınlar Spor?a projemizi hayata geçirdik ve 1500 kadınımızın sporla buluşmasına vesile olduk. Önümüzdeki günlerde de sadece kadınlarımıza hizmet veren tesislerimiz ve Belediye hizmet birimlerimiz faaliyete geçecek. Ben yeniden bu göreve seçilmenizden dolayı değerli başkanıma ve yönetimine başarılar diliyorum. Önümüzde Türkiye ve Dünya açısından son derece önemli 7 Haziran seçimleri var.  Bu seçimlerde sizlerle birlikte hep beraber çalışıp inşallah büyük zaferin altına hep birlikte imzamızı atacağız" dedi.

Kategori : Siyaset
Tarih : 3/4/2015 14:31
Hit : 1799




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 16

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.00 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I