| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
ALT YAPIDAN MANİSASPOR'A MORAL ZİYARETİ
ALT YAPIDAN MANİSASPOR'A MORAL ZİYARETİ
Manisaspor altyapı idari ve teknik heyeti Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde A takımı ziyaret ederek bu hafta oynanacak Elazığspor maçında başarılar dilediler.
Altyapı idari ve teknik heyeti bugün Tarık Almış Spor Tesisleri?nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Başkan Abdullah Mergen, Teknik Direktör Taner Taşkın ve futbolcular ile bir araya geldiler.
 
Gelişim Liglerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Evlivan, ziyarette yaptığı konuşmada Manisaspor'un bütün birimleriyle birlik ve beraberlik içinde olduğunu ifade ederek, "Kulübümüzün lokomotifi olan A takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Takımımıza bu hafta Elazığspor maçında başarılar dileriz." diye konuştu.
 
Teknik Direktör Taner Taşkın da ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Her zaman birlikte olduğumuz altyapımızın hocalarının ve çalışanlarının hep birlikte ziyaretimize gelmesi ayrı bir güzellik. Kendilerine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
 
Takımı ziyaret edenler arasında sürpriz bir isim de yer aldı. Manisaspor camiasının çok yakından tanıdığı isimlerden olan ve Manisaspor taraftarının ilk "Tarzanlar" olarak anılmaya başladığı dönemin önemli isimlerinden Süleyman Pesenşerman da altyapı heyet ile birlikte takımı ziyaret etti. Manisaspor'un geçmişte de liglerde zorlu dönemler geçirdiğini ifade ederek, "Manisaspor'un hepsi birbirinden değerli futbolcuları var. Bu takım yakında güzel günler görecek." diye konuştu.

Umut takımla çalışmaya başladı

Manisaspor, PTT 1. Lig'in 23. haftasında Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün saat 13:00?de Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmasıyla başladı. 5'e 2 çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde yarı sahada oyun oynandı. Antrenman stretching ile tamamlandı.
Tarzanlarda Galatasaray maçında sakatlanan Umut Kaya takımla birlikte yapılan çalışmada yer aldı. Siyah-beyazlılar hazırlıklarına 6 Mart Cuma günü saat 14:00?de basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile devam edecek. 
 





Kategori : Spor
Tarih : 3/5/2015 19:29
Hit : 710




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 8

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.01 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I