| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
GÜREŞTEKİ BAŞARISIYLA SARIGÖL'ÜN GURURU OLDU
GÜREŞTEKİ BAŞARISIYLA SARIGÖL'ÜN GURURU OLDU
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Berrin Yıldırım'ın geçtiğimiz gün Edirne'de yapılan güreş müsabakalarında Türkiye 3'üncüsü olması memleketi Sarıgöl'de sevi
Sarıgöl'ün gururu olan Berrin Yıldırım, müsabakalar sonunda memleketi Sarıgöl'e geldi. Yıldırım, spor yapmaya küçük yaşlarda başladığını ve sporu çok sevdiğini dile getirerek, "Spor yapmayı Sarıgöl'de Yeğenimin Spor Merkezi'nde başladım. Burada çok iyi bir şekilde Kick boks öğrendim. Edirne'de kazandığım Türkiye 3'üncülüğünü Spor Merkezi sahibi Metin Yeğen'e borçluyum." dedi.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Beden eğitimi öğretmenliği yüksek okulu spor yöneticiliği bölümünde 2. sınıfta okumakta olduğunu belirten Berrin Yıldırım, "Güreş sporunun yanında Kick boks, muay thai, kort tenis gibi sporlarla da uğraşıyorum. Kick boks il hakemliği, muay thai il hakemliği ve güreşte il hakemliği diplomalarını almaya hak kazandım. Sporda disiplin, istikrar ve azmin sonucu ile birlikte altyapı desteğiyle bu spor branşlarında başarılı bir şekilde devam ettiriyorum. En son Edirne'de yapılan Üniversiteler arası güreş müsabakalarında kendi eğitim gördüğüm Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini temsilen 3'üncü oldum. Spor'da kalıcı olmak ve ülkemi temsil etmek en büyük hayalim." şeklinde konuştu.







Kategori : Spor
Tarih : 5/9/2015 06:39
Hit : 9073




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 34

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I