| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
SARUHANLI BELEDİYESİ'NİN FAALİYET RAPORU OYLAMASI
SARUHANLI BELEDİYESİ'NİN FAALİYET RAPORU OYLAMASI
Saruhanlı Belediyesi'nin 2012 yılı faaliyet raporu, Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.
Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı, Başkan Hüseyin Yaralı'nın başkanlığında yapıldı. Gündeme ilişkin çeşitli maddelerin görüşülüp oylandığı toplantıda, belediyenin 2012 yılı faaliyet raporu okunduktan sonra sunulduğu oylamada oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Yaralı, oylamanın ardından yaptığı konuşmada Saruhanlı'nın ilçe oluşunun 54. yılında öncü ve örnek bir belediyeyi oluşturmuş olmanın haklı gururu içerisinde olduğunu kaydetti. Saruhanlı'ya her anlamda sahip çıkan, sorunların çözümü adına ilçenin ürettiği tüm fırsatların sahiplenildiği nitelikli bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Yaralı, şöyle devam etti: "Her yeni yıl, bir önceki yıldan daha verimli, daha dinamik geçiyor. Yoğun hizmetle geçen bir yılın ardından, bu hizmetlerimizin yer aldığı ve 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nda belirtilen ilke ve esaslara göre belediyemizin 2012 yılı Faaliyet Raporunu hazırladık. Kentsel hizmetlerde kente ve kent halkına en iyi hizmetleri sunmaya çalışıyoruz. Bütün çabamız Saruhanlı'nın daha çağdaş ve daha rahat yaşanabilir kent olması içindir."

Başkan Yaralı, hayata geçirdikleri çalışmalarda emeği geçen meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanlarına da teşekkür ettiğini belirtti.

Meclis toplantısında yapılan seçimlerde encümen üyeliğine Mustafa Köksaldı, İbrahim Gümüş; Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine Adem Kara, Mustafa Köksaldı ve Hüseyin Çelik; İmar Komisyonu üyeliğine ise İbrahim Gümüş, Serdar Çakan ve Murat Avcı seçildi.

Toplantı, imar tadilatlarının görüşülmesiyle sona erdi.

Kategori : Yerel Yönetim
Tarih : 4/8/2013 21:26
Hit : 2542




Kizilay Web Banner 950X100

DİĞER HABERLER



YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 678

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I