TZOB Başkanı Bayraktar Manisa'da zirai don'u yerinde inceledi TZOB Başkanı Bayraktar Manisa'da zirai don'u yerinde inceledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Uçak Kardeşler Firma Sahibi Ali Uçak, son günlerde bölgedeki çiftçileri ve üreticileri olumsuz etkileyen don olaylarıyla ilgili olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Uçak, ziyaretinde don olayları ve üreticilerin yaşadığı zararlar hakkında detaylı bilgiler sundu.

Ali Uçak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, don olaylarından zarar gören üreticiler için geçmiş olsun dileklerini iletti ve şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde bölgemizde meydana gelen don olayları, çiftçilerimizi ve üreticilerimizi derinden etkilemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, bölgemizdeki don olayları ve üreticilerimizin yaşadığı zararlar hakkında detaylı bilgiler verdik." ifadelerini kullandı.

"Yaraların sarılması için gerekli adımlar atılacak"

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın hasar tespit çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü belirten Uçak, “Çiftçilerimiz müsterih olsun; Cumhur İttifakı, güçlü bir irade göstererek yaraların sarılması için gereken adımları mutlaka atacaktır” şeklinde konuştu.

Son olarak, Uçak "Rabbimiz, milletimizi her türlü felaket ve doğal afetten korusun. Zarar gören tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Cenab-ı Allah Bilge Liderimizi başımızdan eksik etmesin. Rabbim sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin." dedi