Bilgin, "O günün sorumluları bugün partimizi ilçede yönetiyorlar, temsil ediyorlar ya da destek veriyorlar. Çürümüşlük had safhada başka partilere adaylara oy verenler çalışanlar görev başında..!" ifadelerini kullandı.

Manisa'da 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde listesini YSK'ye geç teslim ettiği gerekçesiyle dönemin Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, seçime katılamamıştı. 

Büyükgümüş Manisa teşkilatı ile bir araya geldi Büyükgümüş Manisa teşkilatı ile bir araya geldi

Whatsapp Image 2025 02 20 At 13.08.05

Manisa Saruhanlı'da listenin geç teslim edilmesi nedeniyle adaylığı kabul edilmeyen CHP adayı Zeki Bilgin’in Saadet Partisi'nden seçime girme talebi de reddedilmişti. 

Yaşanan olayın yıl dönümünde  Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İlçe Koordinatörü Zeki Bilgin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Chp'de isim vermeden vermeden bazı kişileri eleştiren Bilgin açıklamasına şöyle devam etti.

"Bugün 20 Şubat bir yıl önce bugün ilçe seçim kuruluna müracaat dosyalarımızın verilmediği yada 5dakika geç kalındığı gündür! Görev yaptığım 5 yılda iktidar partisinin devlet kurumlarıyla görevden almak için uğraştığı, onların beş yılda yapamadığını kendi arkadaşlarımız 5 dakikada yaptı. Kendi adlarına olağanüstü bir başarı sağladılar. Fakat Saruhanlı’mızın alacağı büyük hizmetleri 5 yıl süreyle askıya aldırdılar" şeklinde konuştu.

"O günün sorumluları bugün partimizi ilçede yönetiyorlar, temsil ediyorlar ya da destek veriyorlar. Çürümüşlük had safhada başka partilere adaylara oy verenler çalışanlar görev başında..! Bir de evlere şenlik disiplin kurulu başkanı var. Failleri koruma altına alan tıpkı Akp’nin giyotin kayyumları gibi görev yapıyor. Herkes her şeyi biliyor, ben buradayım alnım açık başım dik. Saruhanlı’ya hizmet etmeye, garip/gurabaya, zor durumdaki hemşerilerimize yardım etmeye destek olmaya devam ediyorum.
Kendi gelecek ikballeri için kumpas kuranlar ya da ortak olanlar nerede? Partimize gönül verenler, bu halk kimin, kimlerin partinin sırtına bindiğini, kimlerin partiyi sırtında taşıdığını çok iyi biliyor. Parti içinde 30/40 kişinin ortak çıkarları olan kişilerin gönlüne girmiş olabilirsiniz. Unuttuğunuz gerçek HALKIN GÖNLÜNE girmektir. Fotolarda görüldüğü gibi bir yıl önce tören ile dosyamı ilçeye teslim ettiğim gün çok net..!
Tarih sizleri affetmeyecek..!" dedi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ