Kızının cadılık okuluna gitmediğini söyleyen baba, "Ben kızımın arkasındayım, böyle bir şey olsa bana söyler. Astronomi dersi aldığını biliyorum. Öyle bir şey olsa ben bilirim. Benim kızımın aklının ucundan böyle bir şey geçmez" şeklinde konuştu.

"Benim kızım Müslüman bir insan, oruçlu vaziyette" diyen baba Koçoğlu, "Sizin aklınız mantığınız alıyor mu? Bu kadar şeyin imkanı yok." diyerek iddialara sert tepki gösterdi.

Ece Gürel'e 'cadılık eğitimi' verdiği iddia edilen Hale Nur Özen adli kontrol şartıyla serbest kaldı Ece Gürel'e 'cadılık eğitimi' verdiği iddia edilen Hale Nur Özen adli kontrol şartıyla serbest kaldı

"KURBAN EDİLDİ"

Kızının kurban edildiğini söyleyen baba Muharrem Koçoğlu, "Nasıl ettiler bilmiyorum ama sonuna kadar gideceğim. Ben kızıma güveniyorum" dedi.