| İletişim | Künye | Arşiv/ Arama |
" MERHABA "
Hayatta bazen yeni şeyler söylemek yeni eylemler yapmak gereklidir. Hayatın doğasında bulunur bunlar. Gün olur bakışın değişir, gün olur tarzın değişir ama duruşun değişmeye başladı mı kaybedersin HAK nazarında belki HALK nazarında kazanırsın ama sana bugün gülen HALK bilmez misin yarın sırt döner. Koca Süleyman'a kalmayan Dünya kendine kalacak sanırsın da kim olduğunu unutursun şu 3 günlük Dünyanın giden 1 gününe inat yaşadığın 1 gününe isyan edersin kalan 1 günde ne yapacağım diye. Ama felek çalmıştır elinden 2 günü, Şimdi kalan 1 günü iyi değerlendirmak lazım ki 3. günün sonunda gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir değişmeyen duruşunu göstermek.

Ve işte yine yeniden kalemi elimize almak (artık kalem kaldıysa tabi bilgisayar çağında) www.manisahaber.com sahibi Cengiz Akar ağabeyimin davetiyle nasip oldu. İnşaallah burada uzun soluklu sizlerle beraber oluruz. Zira bizim ismimiz bazen birilerine ağır gelebilir geçmişte olduğu gibi.

Manisa'ya dışarıdan bakarak elimizden ve kalemimizden geldiğince sizlerle paylaşmaya çalışacağız gördüklerimizi, duyduklarımızı bire bin katmadan olduğu gibi aktaracağız inşaallah. Malum Gebze'nin hareketli siyasi yapısı içinde Gebze'yi ihmal etmeden Manisa'nın nabzını beraber tutacağız. Gebze'de seçim iki parti arasında geçecek biri rüzgar ve her türlü kudrete mevcut fakat muktedir olamayan AKP ve yaptığı hizmetlerle Gebze'nin talihini değiştiren ve bu günlerin alt yapısını oluşturan Milli Görüşün son temsilcisi Saadet Partisi. İnşaallah 4 aydır sürdürdüğümüz ve seçime kadar sürdüreceğimiz çalışmalarla Gebze'ye tekrar Milli Görüşçü bir belediye ve "Rüşvet Alanda Verende Mel'undur" yazısını asacağız.

Manisa'da ise durum bu sefer çok karışık. Hem büyükşehir olması hem merkezde iki ayrı ilçenin bulunması seçimi daha da zorlu bi hale getirdi. Fakat şimdiden tebrik ederim ki Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'tir hayırlı uğurlu olsun. Belki kendisini resmi olarak ilk tebrik eden ben olmuşumdur bu vesileyle tarihe not düşmek isterim. Yunus Emre Belediyesi MHP / AKP arasında gider gelir kim bir damla fazla ter dökerse o seçimi kazanır.

Esas pandominanın kopacağı yer Büyükşehir Belediyesidir. CHP'den Özgür Özel aday olursa seçim AKP-MHP-CHP arasında bıçak sırtı gider. Bunu en çok etkileyecek isim ise AKP'nin adayı olacaktır. Sürpriz bir aday çıkarsa AKP'den seçim Ergün ve Özel arasında gider gelir. Sonuçta bir Manisalı olarak tüm aday adaylarına ve adaylara başarılar derken sözümü tekrar ediyorum ve Ömer Faruk Çelik'e hayırlı uğurlu olsun diyorum Şehzadeler Belediye Başkanlığı.

Selam ve Dua ile..



Fatih  KÖSE

fatihkose45@hotmail.com

Tarih : 2/14/2015 12:01
Hit : 2486




Kizilay Web Banner 950X100


YAZARLAR
Arif ALTUNBAŞArif ALTUNBAŞ
Yozlaşmak, yabancılaşmak, Yahudileşmek
Fatih KÖSEFatih KÖSE
Kim Kurban?
Kadir KESKİNKadir KESKİN
Bilmiyorsak, Bilgi Üretmiyorsak, Dünyanın Öbür Tarafın...
Önder GüzelarslanÖnder GÜZELARSLAN
KULA, HER KULA NASİP OLMAZ KULA
Anket :




E-Bülten :

Manisahaber.COM etkinlikleri ve yeniliklerden haberdar olmak için E-Listemize üye olun !


İstatistik :

Online
: 68

E-Üye
: 1071

Haber
: 3796

Sayfa Yükleme
: 0.02 sn

İlk Yayın Tarihi
: 03.01.2000

Y U K A R I